START ÎN LIGA ELITELOR 2021-22: LPS BANATUL – POLITEHNICA ÎN ETAPA INAUGURALĂ

Un nou sezon al Ligii Elitelor începe la acest sfârșit de săptămână. Jucătorii noștri debutează în ediția 2021-2022 (Seria de Vest) pe terenul vecinilor de la LPS Banatul Timișoara, atât la U19, cât și la U17. Duelurile sunt programate sâmbătă, 21 august, după următorul program: de la ora 12:00, la Under 19 și, respectiv, de la ora 14:00, la Under 17. Să le urăm mult succes tinerilor poliști și cât mai multe realizări în noul campionat!

Noutăți pe banca tehnică
Pe parcursul pauzei competiționale au intervenit unele schimbări în staff-urile tehnice ale Academiei de copii și juniori. Astfel, formația de juniori mari (U19) este antrenată de Sorin Brândescu și Remus Datcu, în vreme ce Alin Paleacu și Cătălin Stănilă se ocupă de echipa U17. Willy Harasim și Mădălin Smaranda sunt responsabili cu pregătirea portarilor. Cele două grupe alb-violete au în comun un nou team-manager, în persoana experimentatului om de fotbal din vestul țării, Sandu Dumitrașcu, iar Ionuț Buda deține rolul de analist video.

U16: întorși din drumul spre Satu Mare!
De asemenea, tot acum ar fi trebuit să înceapă sezonul din Liga Elitelor și grupa U16 a Politehnicii Timișoara. Tinerii jucători pregătiți de Cristian Gălan și Miodrag Todorov aveau programat meciul de debut pe terenul celor de la LPS Satu Mare. Dar, în preziua confruntării, când echipa deja se pornise spre Ardeal, staff-ul nostru a fost anunțat de oficiali ai FRF că partida de la Satu Mare se anulează!

Text: OVIDIU LINȚA
Foto: LECZKI JOSZI

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads

You May Also Like

PRESELECȚIE PENTRU CEI MAI MICI POLIȘTI

Clubul nostru formează o nouă grupă de copii născuți în 2015-si mai mici (2016-2017). ...

VICTORII CLARE PENTRU POLITEHNICA LA RELUAREA LIGII ELITELOR

Juniorii Politehnicii Timișoara au început în forță stagiunea de primăvară a Ligii Elitelor. Competiția ...

GRUPA 2006 DE LA POLITEHNICA, LA VÂRSTA PRIMULUI ”BULETIN”

Continuăm incursiunea în cadrul Academiei de copii și juniori a Politehnicii Timișoara. Astăzi vorbim ...