START ÎN LIGA ELITELOR 2021-22: LPS BANATUL – POLITEHNICA ÎN ETAPA INAUGURALĂ

Un nou sezon al Ligii Elitelor începe la acest sfârșit de săptămână. Jucătorii noștri debutează în ediția 2021-2022 (Seria de Vest) pe terenul vecinilor de la LPS Banatul Timișoara, atât la U19, cât și la U17. Duelurile sunt programate sâmbătă, 21 august, după următorul program: de la ora 12:00, la Under 19 și, respectiv, de la ora 14:00, la Under 17. Să le urăm mult succes tinerilor poliști și cât mai multe realizări în noul campionat!

Noutăți pe banca tehnică
Pe parcursul pauzei competiționale au intervenit unele schimbări în staff-urile tehnice ale Academiei de copii și juniori. Astfel, formația de juniori mari (U19) este antrenată de Sorin Brândescu și Remus Datcu, în vreme ce Alin Paleacu și Cătălin Stănilă se ocupă de echipa U17. Willy Harasim și Mădălin Smaranda sunt responsabili cu pregătirea portarilor. Cele două grupe alb-violete au în comun un nou team-manager, în persoana experimentatului om de fotbal din vestul țării, Sandu Dumitrașcu, iar Ionuț Buda deține rolul de analist video.

U16: întorși din drumul spre Satu Mare!
De asemenea, tot acum ar fi trebuit să înceapă sezonul din Liga Elitelor și grupa U16 a Politehnicii Timișoara. Tinerii jucători pregătiți de Cristian Gălan și Miodrag Todorov aveau programat meciul de debut pe terenul celor de la LPS Satu Mare. Dar, în preziua confruntării, când echipa deja se pornise spre Ardeal, staff-ul nostru a fost anunțat de oficiali ai FRF că partida de la Satu Mare se anulează!

Text: OVIDIU LINȚA
Foto: LECZKI JOSZI

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads

You May Also Like

DEBUT EXCELENT PENTRU POLITEHNICA TIMIȘOARA ÎN LIGA ELITELOR U19!

S-a dat startul în Liga Elitelor, iar Politehnica Timișoara a reușit o victorie prețioasă ...

EXTINDEREA ŞI MODERNIZAREA ARENEI “ŞTIINŢA”

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a aprobat extinderea și modernizarea Bazei Sportive nr. ...

POLITEHNICA TIMIȘOARA U19, ÎN PRAGUL ”EXAMENULUI DE MATURITATE”

Finalul stagiunii de toamnă din Liga Elitelor a găsit formația Under 19 a Politehnicii ...