SELECȚIE LA ECHIPA DE JUNIOARE A POLITEHNICII

Centrul juvenil de fotbal fete din cadrul clubului Politehnica Timișoara își reia în curând activitatea. Cu începere din data de 25 mai, antrenamentele se vor desfășura de două ori pe săptămână, în zilele de marți și joi, cu începere de la ora 17:30, în complexul ”Baza 2” a UPT (strada Profesor Doctor Aurel Păunescu Podeanu nr. 2, Timișoara).
Cu acest prilej, conducerea tehnică a clubului feminin alb-violet va continua și acțiunea de selecție la nivelul junioarelor (jucătoare sub 18 ani). Obiectivul este de a forma grupe noi de junioare (de inițiere), precum și de a consolida actuala grupă de Under 17.


Ședințele de pregătire și de selecție vor continua până la începutul lunii iulie, după care fotbalul feminin va intra în vacanță până în jurul datei de 15 august.
Fetele interesate să practice fotbalul feminin sunt așteptate, cum spuneam, la ”Baza 2”, cu echipament sportiv adecvat. După perioada de selecție vor primi echipament din partea clubului.
Pentru alte detalii, staff-ul tehnic al grupării feminine alb-violete vă stă la dispoziție la următoarele numere de telefon:

0740984919 (prof. Alin Molcuț)
0729111252 (prof. Tiberiu Manea)

Vă așteptăm cu drag!

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads

You May Also Like

EXTINDEREA ŞI MODERNIZAREA ARENEI “ŞTIINŢA”

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a aprobat extinderea și modernizarea Bazei Sportive nr. ...

HARASIM ȘI SMARANDA, ”ȘLEFUITORII” PORTARILOR ACADEMIEI DE JUNIORI

”Ai portar, ai echipă!”, spune o vorbă veche din lumea fotbalului. De acest aspect ...

JUNIORII U17 AI POLITEHNICII TIMIȘOARA, ÎNTRE ADOLESCENȚĂ ȘI PASUL SPRE MATURIZARE

Grupa de juniori născuți în anul 2004 are un istoric aparte. În martie 2016, ...