SUCCESE CONCLUDENTE PENTRU JUNIORII POLIȘTI ÎN LIGA ELITELOR

Ziua de sâmbătă, 17 aprilie, a fost una prodigioasă pentru toate cele trei echipe ale Politehnicii Timișoara angrenate în Liga Elitelor. Da, ați citit bine, trei echipe, pentru că, pe lângă cele de U19 și U17, au intrat în competiție, după o îndelungată așteptare (cauzată de restricțiile pandemice), și băieții de la categoria U16. Toate cele trei grupe s-au impus clar pe teren propriu.

Câte două, trei, patru goluri marcate și niciunul primit!

Juniorii cei mai mari, cei de la U19, au intrat ieri primii în scenă și au trecut cu 2-0 de LPS Bihorul Oradea. A venit, apoi, rândul celor de la U17 să dea piept cu gruparea din Ardeal. Trupa lui Alin Ionescu a câștigat cu 3-0 în fața bihorenilor.

În fine, și cea de-a treia confruntare a zilei în care a fost implicată o formație alb-violetă, cea de U16, s-a încheiat cu brio pentru reprezentanții clubului nostru. În etapa inaugurală a campionatului din Liga Elitelor sub 16 ani (seria a 7-a), jucătorii antrenați de Alin Paleacu au primit vizita celor de la ACS Ineu, pe care i-au surclasat cu 4-0.

Partida junilor poliști de la U16 a fost urmărită și de fotograful nostru, Leczki Jozsi, grație căruia vă putem oferi secvențe surprinse de obiectivul foto în timpul jocului.

Programul din perioada următoare

Dacă juniorii noștri de la categoriile U19 și U17 vor juca la finalul săptămânii viitoare în deplasare, la Cluj-Napoca, pe terenul lui ”U”, în schimb, cei de la U16, care nici bine nu au început sezonul, sunt nevoiți să facă o pauză de aproape o lună de zile!! Motivul? În seria din fac parte au fost repartizate doar șase echipe, dintre care două s-au retras înainte de începerea competiției! Este vorba despre Juventus Timișoara și Ripensia Timișoara, cu care ar fi trebuit să se întâlnească băieții lui Paleacu în următoarele săptămâni. Mai adăugăm că în primul weekend din mai campionatul este întrerupt de sărbătorile pascale, așa că tinerii alb-violeții vor disputa următorul meci oficial abia pe 15 mai, acasă, cu vecinii de la LPS Banatul.

Text: OVIDIU LINȚA

Foto: LECZKI JOZSI

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads

You May Also Like

TRISTEȚE LA U19, BUCURIE LA U17 PENTRU POLITEHNICA LA MIERCUREA CIUC

Victorie mare obținută de Politehnica Timișoara în etapa a doua din Liga Elitelor U17, ...

JUNIORII D AI POLITEHNICII TIMIȘOARA, DORNICI DE START

”Plăcerea jocului”… Aceasta este expresia care caracterizează cel mai bine starea de spirit a ...

COLABORAREA DINTRE PANTILIMON ȘI CENTRUL JUVENIL AL POLITEHNICII, RELIEFATĂ ÎN PRESA BRITANICĂ

Parteneriatul stabilit în această vară între clubul nostru și cunoscutul goalkeeper Costel Pantilimon a ...