”MOȘ CRĂCIUN ALB-VIOLET”, ÎN VIZITĂ LA ACADEMIA DE JUNIORI A POLITEHNICII

Ca la fiecare sfârșit de an, în pragul sărbătorilor de iarnă, copiii de la Centrul juvenil al Politehnicii Timișoara se bucură de vizita lui Moș Crăciun! Așa s-a întâmplat și la finalul acestui învolburat 2020, când peste 300 de juni ai clubului nostru au primit cadouri din partea ”Moșului Alb-Violet”…

Acțiunea s-a desfășurat la mijlocul acestei săptămâni, în zilele de marți, miercuri și joi. Mai întâi, ”Moșul” și-a făcut ”încălzirea” marți seara, cu grupa 2009. Miercuri au fost răsplătiți cu cadouri micuții fotbaliști de la grupele 2010, 2012, 2013, 2014 și 2015, iar joi seara a venit rândul celorlalte grupe să primească binemeritatele daruri: 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 și 2011.

Așadar, nu mai puțin de 330 de pachete au fost oferite copiilor și juniorilor de la Academia Politehnicii, de la toate cele 14 grupe de vârstă (de la 2002 până la 2015, inclusiv).

 

Pachetele destinate tinerelor speranțe alb-violete au conținut câte un calendar personalizat, o poză individuală, un tricou de antrenament personalizat cu sigla clubului, un voucher cadou în valoare de 80 de lei pentru achiziționarea de apărători pentru tibie personalizate, toate aceste obiecte fiind comune. De asemenea, au existat și cadouri specifice categoriei de vârstă: cei mici au primit câte un sticker cu Politehnica și o minge specială pentru exersarea tehnicii de bază, iar cei mari câte o bandă elastică și o rolă destinate recuperării după efort, precum și un guler polar personalizat cu numele clubului.

Dacă în prima seară misiunea distribuirii cadourilor i-a revenit președintelui Asociației Druckeria, Sebastian Novovic, miercuri a sosit rândul lui Alin Ignea și Petre Ivanovici, componenți ai echipei de seniori a Politehnicii, să contribuie la împărțirea darurilor pentru cei mai mici dintre juniorii Academiei noastre, ”Moșul” fiind asigurat de către firma InFloor Vest. În fine, bunul mers al lucrurilor s-a putut realiza cu ajutorul preparatorului fizic de la Centrul juvenil, Cătălin Stănilă, care a îndeplinit un rol inedit, iar la acțiune au mai participat Sebastian Novovic, antrenorul Dan Alexa și jucătorul Alex Munteanu, din partea clubului, precum și conf. dr. ing. Radu Negru, cadru didactic al Facultății de Mecanică.

Tot astăzi a fost recompensat și staff-ul tehnic al Centrului de copii și juniori (antrenorii principali, antrenorul de portari, preparatorii fizici, psihologul sportiv), precum și staff-ul echipei de fotbal feminin de la ASU Poli. Rolul lui Moș Crăciun i-a aparținut tocmai rectorului Universității Politehnica Timișoara, domnul Florin Drăgan.

Toată această acțiune prin care tinerii fotbaliști au fost răsplătiți pentru toate eforturile depuse pe teren pe parcursul anului care este pe cale să se încheie a fost posibilă cu sprijinul următorilor sponsori:

SC Agasi SR, SC Canova SRL, Cottontex, SC CFC Instal SRL, SC Cika SRL, Druckeria, SC Europe Consulting SRL, SC Europroiect SRL, SC Geolink SRL, SC InFloor Vest SRL, SC OPR Expert SRL, PromaesExpert, Seasonsport.ro, SC SMF Service Iluminat SRL, SC Sulfatim SRL, SC Britart Instal SRL, TT Shin Guards, Universitatea Politehnica Timișoara

Le mulțumim și pe această cale tuturor celor implicați în această amplă acțiune – sponsori, membri ai echipei mari, ai Druckeriei, ai UPT – pentru că au reușit să aducă bucurie, zâmbete și să mențină o atmosferă propice performanței în rândul tinerilor noștri jucători!

Text: OVIDIU LINȚA
Foto: LECZKI JOZSI

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads

You May Also Like

POLI TE FACE MARE!

Academia de juniori Politehnica Timișoara continuă acțiunile de selecție pentru grupele de vârstă destinate ...

IMAGINI DE NEUITAT CU JUNIORII ACADEMIEI, ÎNTR-UN MATERIAL VIDEO

2020 se apropie cu pași repezi de final. Pentru a ne aminti de momentele ...

GRUPA 2005: ÎN AȘTEPTAREA MECIURILOR OFICIALE

Continuăm prezentarea grupelor de copii și juniori de la Politehnica Timișoara. În această săptămână ...