CENTENARUL UNIVERSITĂȚII POLITEHNICA TIMIȘOARA

Universitatea Politehnica din Timișoara a ajuns la un secol de existență. Instituția de învățământ superior de pe Bega a pregătit, de-a lungul celor o sută de ani, nenumărate generații de studenți, care, ulterior, au devenit ingineri, profesori, tehnicieni… De asemenea, a susținut echipa de fotbal care i-a purtat numele, și i-l poartă în continuare: ”Poli” Timișoara, mândria Banatului!


Pentru că mereu a existat o comuniune în cadrul Politehnicii între partea de învățământ și cea sportivă (ca exemplu, numeroși sportivi care au făcut performanță în alb și violet, fie la fotbal, fie la handbal, fie în alte sporturi au absolvit cursurile instituției timișorene de învățământ), am vrea să credem că la fel va și de acum încolo, iar copiii care fac parte din Academia de juniori a Politehnicii își vor îndrepta pașii, când le va veni vremea, către Universitatea Politehnica Timișoara!

Centenarul UPT va fi celebrat mâine (miercuri, 11 noiembrie 2020, de la ora 11:00), în mediul online, dată fiind situația actuală cauzată de pandemie.
Evenimentul poate fi urmărit live pe pagina de Facebook a universității (https://www.facebook.com/UPTimisoara) sau pe canalul de YouTube al TeleU (https://www.youtube.com/c/TeleuRo)
Deosebitul eveniment a fost marcat și prin lansarea unei piese dedicate Politehnicii, ”100 de ani”. Melodia aparține formației RockING și vă invit să o ascultați accesând următorul link:

https://www.facebook.com/watch/?v=1560856094104979

La mulți ani, Universitatea Politehnica Timișoara

Hai ”Poli”!

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads

You May Also Like

GRUPA 2013: LA VREMEA ”ABC”-ULUI ȘCOLAR, DAR ȘI FOTBALISTIC

Formată în vara anului trecut, grupa 2013 de la Politehnica Timișoara a și debutat ...

KIT REVEAL Drumul spre glorie… În alb și violet!

Să visezi de mic că, într-o bună zi, vei îmbrăca tricoul alb-violet al echipei ...

GRUPA 2012: ENTUZIASM TINERESC ATÂT PE TEREN, CÂT ȘI PE BANCA TEHNICĂ

În urmă cu mai bine de patru ani, în cadrul Centrului juvenil al Politehnicii ...