CENTENARUL UNIVERSITĂȚII POLITEHNICA TIMIȘOARA

Universitatea Politehnica din Timișoara a ajuns la un secol de existență. Instituția de învățământ superior de pe Bega a pregătit, de-a lungul celor o sută de ani, nenumărate generații de studenți, care, ulterior, au devenit ingineri, profesori, tehnicieni… De asemenea, a susținut echipa de fotbal care i-a purtat numele, și i-l poartă în continuare: ”Poli” Timișoara, mândria Banatului!


Pentru că mereu a existat o comuniune în cadrul Politehnicii între partea de învățământ și cea sportivă (ca exemplu, numeroși sportivi care au făcut performanță în alb și violet, fie la fotbal, fie la handbal, fie în alte sporturi au absolvit cursurile instituției timișorene de învățământ), am vrea să credem că la fel va și de acum încolo, iar copiii care fac parte din Academia de juniori a Politehnicii își vor îndrepta pașii, când le va veni vremea, către Universitatea Politehnica Timișoara!

Centenarul UPT va fi celebrat mâine (miercuri, 11 noiembrie 2020, de la ora 11:00), în mediul online, dată fiind situația actuală cauzată de pandemie.
Evenimentul poate fi urmărit live pe pagina de Facebook a universității (https://www.facebook.com/UPTimisoara) sau pe canalul de YouTube al TeleU (https://www.youtube.com/c/TeleuRo)
Deosebitul eveniment a fost marcat și prin lansarea unei piese dedicate Politehnicii, ”100 de ani”. Melodia aparține formației RockING și vă invit să o ascultați accesând următorul link:

https://www.facebook.com/watch/?v=1560856094104979

La mulți ani, Universitatea Politehnica Timișoara

Hai ”Poli”!

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads

You May Also Like

URMĂTOAREA TESTARE COVID-19 ŞI CONDIŢIILE DE RELUARE A ANTRENAMENTELOR

Jucătorii şi componenţii staff-ului echipei noastre, care nu efectuaseră testarea pentru depistarea noului coronavirus ...

JUNIORII D AI POLITEHNICII TIMIȘOARA, DORNICI DE START

”Plăcerea jocului”… Aceasta este expresia care caracterizează cel mai bine starea de spirit a ...

DEBUT EXCELENT PENTRU POLITEHNICA TIMIȘOARA ÎN LIGA ELITELOR U19!

S-a dat startul în Liga Elitelor, iar Politehnica Timișoara a reușit o victorie prețioasă ...