KIT REVEAL Drumul spre glorie… În alb și violet!

Să visezi de mic că, într-o bună zi, vei îmbrăca tricoul alb-violet al echipei tale de suflet, Poli… Că vei juca pe cel mai mare stadion din Banat, la lumina reflectoarelor, în fața a 30.000 de suporteri care te încurajează frenetic din primul până în ultimul minut al meciului… Că vei simți, la final, gustul dulce al victoriei, pe care o împărtășești cu fanii viola din tribune, din fața micilor ecrane, de peste tot… Ce poate fi mai frumos?
Pentru asta te apuci de mic, de fotbal, în speranța că visul va deveni, într-o bună zi, realitate. Drumul este, însă, destul de lung și e presărat cu multe sacrificii, impedimente de tot felul, urcușuri, coborâșuri și, iarăși, urcușuri, ca într-o veritabilă escaladare a unui munte… Antrenamente la temperaturi extreme, fie pe zăpadă sau pe ploaie și vânt, fie sub soarele dogoritor din timpul verii… Cantonamente, deplasări, turnee, timp petrecut departe de casă, de familie… Muncă… Multă muncă și seriozitate…


Dar, dacă toate acestea nu reprezintă decât provocări în calea ta spre glorie sub culorile Politehnicii, atunci, da: ai toate motivele să speri că vei ajunge, într-o bună zi, să ridici tribunele în picioare, în tricoul alb-violet…

”Un singur club, un singur oraș: Poli Timișoara”
Uneori, cu precădere în primii ani de fotbal, ca junior, se întâmplă să te confrunți cu lipsa echipamentului, a ghetelor…
Dar, pentru a veni în sprijinul tinerilor săi fotbaliști, din cadrul Academiei de copii și juniori, clubul Politehnica Timișoara a reușit să achiziționeze echipamente de cele mai bună calitate.

Grație susținerii financiare primite din partea sponsorilor noștri, am reușit să confecționăm echipament pentru aproape tot Centrul juvenil, de la mic la mare, adică de la grupa 2014 până la juniorii mari, U19, din Liga Elitelor, adică pentru un total de 260 de jucători. Fiecare va beneficia de câte două rânduri de echipament (acasă + deplasare). Să mai menționăm că s-au achiziționat și 20 de echipamente pentru echipa de senioare a Politehnicii, din liga secundă de fotbal feminin.

Kit reveal Poli
Prezentarea noilor echipamente a fost realizată în cadrul unui clip video, în care protagoniști sunt juniori ai unor cluburi partenere ale Politehnicii, în principal Auto Timișoara. Secvențele video ale acestui clip inedit pentru fotbalul juvenil din România le puteți vedea accesând link-ul de mai jos.

* Mulțumim tuturor sponsorilor care și-au adus contribuția la procurarea echipamentelor de joc pentru juniorii alb-violeți:

ARTMATCH
DARC
DEConstruct
DRUCKERIA
FUTURE RESIDENCE
K- SPORT, science to perform
LA MIHAI
MITAM AIR
PANASONIC HEATING & COOLING SOLUTIONS
NELUTU AMENAJARI INTERIOARE
REMBKA
TMS – TECHNO MONTAJ SISTEM
UMAN
”UPT” – Universitatea Politehnica Timișoara
VALDAS BUILDING

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads

You May Also Like

RETROSPECTIVA ANULUI 2020, CU ȘEFUL CENTRULUI DE COPII ȘI JUNIORI AL POLITEHNICII TIMIȘOARA

Anul 2020 își consumă ultimele zile și, de aceea, am considerat că este momentul ...

COLABORAREA DINTRE PANTILIMON ȘI CENTRUL JUVENIL AL POLITEHNICII, RELIEFATĂ ÎN PRESA BRITANICĂ

Parteneriatul stabilit în această vară între clubul nostru și cunoscutul goalkeeper Costel Pantilimon a ...

ANTRENORUL PAUL CODREA, NOUL COLABORATOR AL CENTRULUI DE COPII ŞI JUNIORI AL POLITEHNICII

Fostul internaţional timişorean Paul Codrea revine în familia alb-violetă. După ce şi-a început practic ...