POLI U17, NOUL LIDER AL SERIEI VESTICE DIN LIGA ELITELOR!

Victoria obținută astăzi de Politehnica Timișoara U17 i-a propulsat pe tinerii alb-violeți pe prima poziție a clasamentului Ligii Elitelor, Seria de Vest. Băieții antrenați de Alin Ionescu s-au impus pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj, cu 1-0, într-o partidă restantă din etapa inaugurală. În cele trei meciuri de campionat disputate până acum, echipa noastră a izbutit tot atâtea succese!

Dubla confruntare dintre Politehnica și CFR Cluj, programată în runda de debut a Ligii Elitelor, în ultima sâmbătă din septembrie, se desfășurase doar pe jumătate, din cauza unor cazuri de infectare cu noul coronavirus în garnitura U17 a feroviarilor. Asemenea colegilor mai mari, de la U19, care învinseseră și ei cu 1-0 formația clujeană, și jucătorii noștri de la Under 17 au obținut azi victoria la scor minim în fața ardelenilor.
Unicul gol al întâlnirii de pe ”Baza 2” a fost marcat de fundașul stânga Marco Mircea, în minutul 36.
Pentru Politehnica au evoluat următorii jucători:
Cuzmanovici (cpt.) – Picek, Petcov, Lengyel, Mircea, Popovici, Olariu (90+2, Moisă), Pureca, Bakos (52, Butar), Spulber (57, Pervescu; 90+2, Porav), Pușkaș (57, Zetu).

Text foto: Marco Mircea, autorul unui gol de trei puncte

În urma acestui rezultat, echipa noastră a acumulat punctaj maxim după cele trei partide disputate și a urcat pe prima poziție a ierarhiei, devansând-o pe ”U” Cluj (ardelenii au șase puncte din două jocuri, având o partidă restantă).
În etapa viitoare (sâmbătă, 17 octombrie), trupa lui Alin Ionescu va evolua în fieful ocupantei locului al 3-lea în clasament, Universitatea Craiova.

Text: OVIDIU LINȚA
Foto: LECZKI JOZSI

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads

You May Also Like

EXTINDEREA ŞI MODERNIZAREA ARENEI “ŞTIINŢA”

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a aprobat extinderea și modernizarea Bazei Sportive nr. ...

GRUPA 2005: ÎN AȘTEPTAREA MECIURILOR OFICIALE

Continuăm prezentarea grupelor de copii și juniori de la Politehnica Timișoara. În această săptămână ...

SUB REFLECTOR, GRUPELE 2011 ȘI 2014

Așa cum v-am obișnuit în ultimele săptămâni, continuăm prezentarea grupelor din cadrul Academiei de ...